tiistai 24. tammikuuta 2012

Varvas kevennys

Heissan!

Tänään esittelen vaikean kuvattavan lakan, nimittäin trindin turkoosin? lakan. Mutta taitaapa kaikki muutkin turkoosit olla vaikeita kuvattavia ja kynnelläkin eri valossa näyttää joko vihreältä tai siniseltä?! No, joka tapauksessa tämä lakka oli miun maun mukkaan liian kauheaa kynsillä, mutta varpaan kynsillä omiaan :)


ilman salamaa telkkarin loisteessa
ilman salamaa valot päällä
kuva pullosta ilman salamaa
ja salaman kanssa
Kuitenkin varpaan kynsillä luonnossa näyttäävät minusta vihreiltä, mutta kuviin en saanut sitä vihreyttä kyllä ollenkaan. Salamalla taas näyttää liian vaalean siniseltä. Eli todellista kuvaa lakasta eivät nämä kuvat anna. Muuten lakka oli tosi hyvää, levittyi hyvin ja peitti ihan hyvin. Varpaissa kaksi kerrosta lakkaa. Pottu eli ukko (vai mikä se nyt onkaan, rakkaalla varpaalla monta nimeä ;) no kuitenkin, pottuvarpaaseen piti keksiä jotain ja tuhrailin dotting toolilla muka jotain sateenkaaren tapaista. Hyvä harjoitella nyt talvella kesää varten näitä varpaan kynsiä, nythän ne on suurimmaksi osaksi piilossa sukan alla.

Tämän lakan innoittamana kävin myös katsomassa lisää trindejä täältä http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Brands/trind//17647/17647/17647 

Ja näistä talven sävyistä tykkään kaikista http://www.trind.com/

-Piukup

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...