keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kivat kynnet viestillä :)

Morooo! Hitsin mä oon hyvällä tuulella ollut tänään, vaikka autokin routi äitin pihaan ja lapset on hyppineet seinille näillä pakkasilla kun ei ulos pääse. Ei edes harmita töihin lähteä huomenna! Tein  tuossa äsken tutulle, ensimmäistä kertaa elämässäni toiselle ihmiselle, ranskalaisen lakkauksen ja onnistui muuten hyvin :) Oikeastaan samanlaisen mitä nuissa kuvissa itellä, paitsi eri väreillä ja lisäksi leimasin hänelle vielä pari perhosta mustalla tuon kimalle lakan päälle. Tuli varmaan hyvä mieli tosta onnistumisen tunteesta :) Minulla on sitten teille lukijoille, tervetuloa muutes te uudet ja vanhatkin lukijat, pikku viesti piilotettuna kuviin, katsokaa tarkkaan ;) Huomisesta  sen verran että uusia kynsiä ei tule, kun viihdyn näissä ainakin huomisen, mutta nuita ostoksia esittelen lisää ja sitten yhden askartelu tekeleen liittyen kynsiin. Nyt kuviin...

salamalla
nou salama
näillä nää taiottiin
kiitos!
message for you from me ;)
Ottakaapa siis viestistä vaari (vinkistä vaari vai miten se sanonta menikään, no kummiskii) ja laittakaa nyt ihmeessä jotain! Kun en tiedä, onko tuo hiljaisuus oikein kovinkaan hyvä merkki :/ Noo, vasta alkajiahan tässä ollaan, eikä nuo lakkaukset kovin hyviä vielä olekaan, tiedän. Kestän kyllä rehellisen palautteen, jos on kaameat, niin ne on ja sen saa mainita. Että en tässä niin ku kehujakaan kerjää, ettäs tiiätte! Käykää kattoo nuita aikaisempiakin räpellyksiä ja kommentteja saa jättää.. Minäpä jäänkin sitten (kauhulla) odottelemaan ;) terkuin piukup

7 kommenttia:

  1. Siististi onnistunu toi ranskis :) Miten teit sen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Vastaan kysymykseen kysymyksellä, miten se pitäisi oikea oppisesti tehdä? Minä vaan vetäisin sivulta ja sitten toiselta :) toisin sanoen lakkasin kynnen kärjen poikittain molempiin suuntiin. Piti joitain kyllä siistiä tuolla kynsilakanpoistokynällä, mutta eka kertaa onnistuin aika hyvin, eikä aikaan näihin paljon kulunut :)

      Poista
    2. En tiedä, mikä on oikea tapa, mutta itse teen just noin, että vedän poikittain molempiin suuntiin :)
      Korjauskynää en ole käyttänyt.

      Poista
  2. Liityin lukijaksi ja tuo on tosi kivan näköinen ranskis, toimii. Saatan olla vähän laiska kommentoimaan, mutta ei se kohdallani anakaan tarkoita sitä, että en tykkäisi ; )

    VastaaPoista
  3. Täällä aloitteleva geelikynsihullu/kynsilakkahimoinen naikkonen, joka myös äskettäin liittyi sivullesi. Hyvän näköiset kynnet! Ainakin kuvista näyttää, että bling blingiä on sopivasti, ei mikään turhan juhlallinen arkikäyttöön :)

    VastaaPoista
  4. Kiva että liityit :) Mäkin mietin, että onkohan liian juhlavat näin arkena, mutta voihan sitä vähän arkenakin joskus säteillä ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...