perjantai 13. tammikuuta 2012

Leimailuja

Kokeilin vasta tilaamaani konadin leimasinsettiä (http://www.cesarsshop.fi/konad-p-1640.html). Näkyi muutes olevan nyt alennuksessa nuo tuotteet tuolla cesarsshopilla. Pitänee käydä vilkasemmassa siellä vielä uudelleen. Nyt annan pikkusen kehuja nuille konadin lakoille, varsinkin konadin kirkkaalle päällyslakalle. Kuivui nopeasti ja lakkaukset sen alla kesti ja kesti, kolmen päivän jälkeekin lakkaus oli kuin uusi. Eikä levittänyt muuten leimojakaan,.paitsi siinäkin piti kyllä taktiikka ensin opetella kohilleen, eli sutiin reilusti lakkaa ja muutamalla tai kolmelle vedolla kynsi lakata, muuten kyllä leimat levisivät tuolla konadillakin.  Muuten, tää oli kolmas kerta kun leimailin ja taisin oppia tyylin ;)






Näissä kynsissä leimojen alla on Maybellinen Mini Colorama sarjan Marshmallow. Sitten nuo leimat on konadin laatasta m36 ja käytin siis konadin leimailuun tarkoitettuja erikoislakkoja. 

   -Piukup

3 kommenttia:

  1. Hyvin leimailu sujuu, itse en sitä tunnu oppivan millään :)

    VastaaPoista
  2. Luin jostain blogista aikaisemmin vinkkejä leimailuun (julkaisisin linkin,jos mustaisin missä se oli) ja niistä tuntui olevan apua. Eli minun juttuni onnistumiseen oli laatan puhistaminen joka kuvan jälkeen ja mikä se on millä vedetään sen laatan päältä ne lakat, niin se pitää olla jotain 45 asteen kulmassa. En tiedä kyllä onko tuolla niin hirveesti väliä, mutta niin tein kumminkin :) Ja sitten vielä suht ripeä toiminta siihen hommaan, niin hyvä tulee! Kyllä säkin viel onnistut :)

    VastaaPoista
  3. joo, olen niitä lueskellut ja monta kertaa leimaillut =) ehkäpä harjoitus tekee mestarin =) omia leimauksia voi vilkuilla www.glitternails-tanja.blogspot.com :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...