tiistai 31. tammikuuta 2012

"Möököjä" ja ostoksia osa 1

ilman salamaa

    
salamalla
tässäpä nämä möröt sitten..
ei oikein möröt oikein onnistunut... lähtivät vaihtoon pikinmiten!
Böööö!!! Kuvat tuli nyt ensin ja sepostukset perästä, kun ei oikein totelleet nämä kuvat minua ja hyppivät miten sattui, joten luovutin. Tummaa piti vaihteeksi kynsille saada, mutta koristeluja en meinannut sitten millään keksiä, kun tuntui ettei niitä paljaiksikaan voi jättää. Tuo nails inc on muutes kiva lakka, vaikka laitoin kyllä aika reippaan kerroksen sitä, näissä  siis vain yksi kerros, se kuivui nopeasti. Sitten hömelö menin pilaamaan nämä hölmöllä kummitus idealla :o Lienenkö saanut vaikutteita  viikonloppuna näkyneestä vanhasta kunnon ghostbustersista :) hehe. Lopuksi vielä kuva cecarsshopin ostoista. Kynsinauhaöljy kävi vähiin, niin piti muutama tilata, kun en osannut päättää minkä hajuista haluan. Riittäävät vähäksi aikaa.. En vielä ole käyttänyt, vain nuuskutellut, niin en voi arviota antaa muuta kuin että hajut (lue tuoksut) on aikas imelät, mutta ihanat:)

vasemmalta päin suosikkini vanilja, persikka ja ananas :)

5 kommenttia:

  1. Minä jaoin tunnustusta eteenpäin Glitz & Glamissa, joten siellä olisi tunnustus sinulle. :)

    Jännän värinen tuo Nails Incin lakka. Se ei taida olla täysin musta?

    VastaaPoista
  2. Heippa.
    Varasit jokin aika sitten blogini kirppikseltä muutaman tuotteet, mutta en ole saanut sinuun yhteyttä sähköpostilla. Oletko yhä kiinnostunut ostamaan tuotteet vai laitanko uudelleen myyntiin?

    VastaaPoista
  3. Moi! Ihmettelinkin, kun en viestiä saanut ja ajattelin, että ehkä olit ehtinyt myydä jollekkin muulle.. Ostan joo ne ilman muuta! Tai mitä ne olikaan:D? Voisitko sinä antaa sähköpostisi, niin minä koitan ottaa sinuun päin yhteyttä? Tai jos aikasemmin antamani osoite oli väärä, niin tässä oikea: piukup@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se osoite näyttäisi olevan oikea, ei vaan jostain syystä toimi. Että laita sinä mulle postia marru@netikka.fi niin jos se sitten selviäis :).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...