tiistai 31. heinäkuuta 2012

Hei hei heinäkuu!

Ja tervetuloa toivottavasti lämmin elokuu :) Vielä on kesää jäljellä ja muuta liibalaabaa, mutta siis joo.. tulin vain moikkaamaan teitä lukijoita! Kovin on hiljaista mulla täällä ollut ja varmaan tulee olemaankin tämmöistä satunnaista postaustahtia, mutta tämmöst tää nyt on, nou paineita :D
Tiiättekö, en ole kovin ollut järkevällä päällä, kun en älynnyt viime kertaista lakkaustani kuvata! Se oli semmonen musta ranskis, tosi vaaleanpunaisilla palpuroilla, polkadots yritelmä :) Kyllähän mä melkein viikon niillä hippasin.  Ja yhet kaverille tekemät kynnet jäi kans kuvaamatta ja ja... eli kuvamatskua ei juuri nyt tule. Mutta ensi kerralla sitten :) Olin muutes voittanut pari uutta lakkaa ja ne on postissa matkalla mulle, jospa vaikka sitten lakkailuja niillä :)

Hyvää elokuun alkua vaan kaikille! Nauttikaa kesän rippeistä mitä vielä on :)

-piukup-

2 kommenttia:

 1. Hi Tabathа Ι've been using electronic cigarettes for over 36 months, and I can not say I have experienced any of that. Used to do some searching and this is the nearest instance I found when searching about neck effects as well as e cigarette use.

  Feel free to visit my web page: green smoke vs joye ego

  VastaaPoista
 2. After going over a few of the blog articles on your website, I
  really like your technique of writing a blog. I saved as a favorite it to my bookmark
  website list and will be checking back soon. Take
  a look at my web site as well and let me know how you feel.


  Review my web-site :: club.airtecsystems.com ()

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...