maanantai 16. heinäkuuta 2012

Uutta ja treeniä, kynsitreeniä

Heipsan! Ja sori hiljaiselosta. Ajattelin väliin laittaa teille parit ostokset, mitä on tullut tässä lähiaikoina hankittua. Ei hirveesti ole kyllä tullut tilailtuakaan mitään, nytkin vaan tarpeelliset ja melko tarpeelliset :) Kynsilakankin olen viimeksi ostanut varmaan kesäkuun alussa. Oh, onpas tuosta aikaa :D Kesäkuussa tilasin jt-cosmeticsilta pari tarjouksessa olevaa geelilakkaa ja muutaman hiontapalkin. Sitten tietysti tuli hankittua tuon kynsikoulutuksen myötä se universalnails aloituspaketti, sitä en kyllä nyt jaksa esitellä sen tarkemmin. En tiiä, oisko teillä kiinnostusta siihen, jos esittelisin sen?! Sitten tilasin cesarsshopista reilu viikko sitten haluamani akryylimaalit kynsille, siis Oumaxit tietenki! Ja sit muutaman kynsiviilan, enkä muuta. Että aika maltillisesti olen näitä harrastusvehkeitä nyt ostellut...  Nooh varmaan tyyntä myrskyn eellä ;) enköhän kohta tee sinne kynsitarviketukkuun jos jonkinlaista tilausta :D


Tuossapas yllä nuo tarjous geelilakat, punainen ja violetti. Ihan kivat värit. Laitoin itselle varpaisiin tuon aika perus punaisen, tuossa kuvassa vähän näyttää oranssinpunaiselta. Tosi hyvin on pysynyt, laitoin ennen juhannusta ja hyvin menee vielä, kasvu vaan alkaa juuresta näkyä. Siksi en kehdannut varpaita kuvatakaan.. hyi, kammotus :P Säästän teidät siis varvaskevennykseltä toistaiseksi.

Alemmassa kuvassa vähän mun harjoituksia, tuota ranskista olen nyt harjoitellut jonkun kerran. Kohtalaisesti menee. Syvempää hymyä ja tavallista ja vinoa versiota :) Lisäksi vähän koristeluja myös kokeillut, tommosia aika perus helppoja. Näissä myös nuilla geelilakoilla kaks reunimmaista vinoranskista tehtynä, värit näyttää paremmilta tässä kuvassa. Kuvat saa kai klikattua isommiksi, en oo kyllä ihan varma. Voi kertoa jos ei saa.


Tällä kertaapa ei muuta, kuin mukavaa alkanutta viikkoa kaikille :)

Ps. Huomenna tai joku päivä tällä viikkoa tulossa mun ekat kokeilut akryylimaaleilla kynsille! Pysykää "linjoilla"!

-piukup-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...