perjantai 20. heinäkuuta 2012

Puolivuotta blogattu!

Heips! Hokasin tuossa juuri, että blogini on ollut hengissä puolivuotta :) Mahtava saavutus. Vielä mahtavampaa, että joku/jotkut lukee sitä! Kiva :) En ole kesän aikaan suunnitellut mitään arvontaa, enkä muutakaan tähän hätään, mutta äsken kävin kaapilla vähän penkomassa ja löysin joitain tarra-arkkeja ja waterdecalsseja, käyttämättömiä, minulle tarpeettomia. Että jos joku niitä haluaa, niin huutaa HEP! Niin minä laitan kahdelle tai kolmelle ensin huutaneelle ne tulemaan. Laittakaa sähköpostinne mukaan kommenttiin, niin tiedustelen osoitteet sitä kautta. Pientä, mutta jotain yllätystä kuitennii :) Lupaan arvonnan viimeistään sitten blogin vuosipäivän kunniaksi! En tiedä, mitä te minulta toivotte, mutta minä toivoisin teiltä lukijoilta enemmän palautetta, olette aika hiljaista sakkia... Mitä toivoisitte, että tekisin? Laittakaahan palautetta ja kommentteja vaan rohkeesti tulemaan nyt ja jatkossakin! Niitä olisi kiva lukea ja saada :DKuvasinkin sopivasti nämä viimosimmat kynnet kukkien kanssa, sopivat hyvin tilanteeseen ;) Ihan tommonen simppeli manikyyri tehtynä nätisti vinoon ja höystettynä kesäisillä väreillä raitoineen. Kuvasin myös noita joutavia tarroja ynnä muita.. Laitan satunnaisesti ne kuoriin ja tulemaan niille ketkä haluaa. Huuda siis tarroja ilmatteeksi itsellesi  kommentoimalla tähän postaukseen HEP ja laittamalla s-postisi, kiitos! Lähetän tarroja kahdelle-kolmelle ensimmäiselle :)Kesäisin mielin,

piukup

21 kommenttia:

 1. No niin! Elkääpäs enää huudelko :D Tarrat ym menivät siis Tiia-Mintulle ja Eekulle! Laitan huomenna s-postia teille! Kiitän ja öitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suuresti ja öitä =)

   Poista
  2. voihan:D
   kahdelle-kolmelle oli siis kahdelle:(

   Poista
  3. Niin, niinkös mää kirjotin?! No, pitäähän mun sullekkin käydä penkomassa jotain :D Laitan huomenna mailia!

   Poista
  4. Kirjekuori tipahti tänään, kiitooos. ja laitoit juuri ne, mitä mä toivoin sun laittavan mulle :D Telepatiaa ;D

   Poista
 2. Mielettömän kivan näköiset kynnet, hyvin sopii pastellit keskenään. Löysin muuten blogisi tänään ja jäin heti koukkuun! Ajattelin tällä tapaa kommentoimalla esittäytyä :D

  Onnea puolivuotiaalle blogille, jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bambi! Mäkin oon sun blogia seuraillu jo jonkun aikaa :)

   Poista
 3. Oletko saanut mun postin koskien sitä arvontavoittoa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti kesti aika kauan ennen kuin lakat saapuivat perille, joten arpominen viivästyi.
   Mutta annan sinulle keskiviikkoon 1.8. saakkaa aikaa lähettää minulle yhteystietosi osoitteeseen mimosa.palen@gmail.com jos sinusta ei tähän mennessä kuulu, arvon palkinnon uudelleen... :)

   Poista
  2. Whaaaat? Oonks mä voittannu jotain?! Jes jes jes :D Tiiätkö varmaan hotmailin automaattinen roskapostitunnistin tai mikä liekkään niin heittänyt suoraan viestin roskiin... lähdenkin sen heti sieltä penkomaan ja vastailen sulle heti miten! :)

   Poista
 4. oon myös saanu kynsikoristeet kiitos ,laitoinki sulle sähköpostia kun ne saapui =)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...