torstai 24. toukokuuta 2012

Kysymyshaaste

Sain Kiisu-keijulta tällaisen kysymyshaasteen ja tottahan otan sen vastaan! Kiitos Kiisi :)
Myös toisen samanlaisen haasteen sain ja toteutan sen myöhemmin, näihin kun uppoaa yllätävän paljon kuitenkin aikaa, kun miettii ja pähkäilee vastauksia...
Ja sori, mä en jaksa laittaa tätä kellekkään eteenpäin! Koska olen väsynyt ja tylsä! Mutta jos tätä lukee joku joka ei ole vielä tällaista saanut, niin annan tämän ilomielin sinunkin tehtäväksesi, nuilla samoilla kysymyksillä kylläkin! Kerrot vain että sait tämän minulta, ole hyvä vaan :)

SÄÄNNÖT

Jokaisen pitää kertoa 11 asiaa itsestään.2. Vastaa kysymyksiin, jotka olet saanut ja luo itse 11 kysymystä niille, joille lähetät haasteen eteenpäin.3. Valitse 11 henkilöä ja linkitä heidät postaukseen.4. Mene heidän blogiinsa ja kerro heille, että haastoit heidät.5. Ei takaisin haastamista.
 
1. Mistä unelmoit ja miksi? Unelmoin 8-16 mielekkäästä työstä ja viikonloppuvapaista, varmaankin siksi koska työaikani ei tod mee nuin!

2. Mitä ruokaa teet parhaiten?Mikä on bravuurisi? Sanoisin että lasagne, se kelpaa meidän perheessä kaikille ja teen sen alusta loppuun itse (en kaupan valmiisiin kastikkeisiin, vaikka niihinkin on aikoinaan tullut sorruttua).

3. Lempi kukka ja miksi? Liljat tai ruusut, ne on vaan niin kauniita ja ruusut tuoksuu ihanille!

4. Mitä harrastat? ja mitä harrastusta haluaisin kokeilla? Tällä hetkellä en mitään. Paitsi lenkkeilyä koiran kanssa ja sitäkin liian vähän. Niin no kynsien lakkailua. Olis kiva kokeilla spinnigiä ja/tai hotjoogaa :D

5. Valkoinen vai musta? Paha. Tosi paha. Mietin vielä ja vastaan lopuksi. En osaa päättää edelleenkään... otan molemmat.

6. Raha vai onnellisuus? Onnellisuus.

7. Osaatko käsitöitä?Neuloa, virkata,ommella? Osaan vähän helppoja käsitöitä. Näistä parhaiten neuloa, mutta kantapäätä sukkaan en ole ikinä edes koittanut.. eli siitä voi tehdä omat johtopäätöksensä ;)

8. Mihin/mitä uskot? Elämään ja kuolemaan.

9. Mikä eläin olisit jos saisit päättää?ja miksi? Delfiini, olis kiva nähdä hienoja koralleja ja uida ja hyppiä uidessa :D Toisaalta joku vapaa taivaanlintu, että sais lentää..

10. Suosikki tv-ohjelma? Jompi kumpi, täykkärit tai greyn anatomia.

11. Teetkö päätökset järjellä vai tunteella? Sekä että. Vaikka järki on yleensä jossain muualla kun mun päässä, eli rehellinen vastaus on kai että tunteella :P 

Et semmottii vastauksia täältä tupsahteli :) Jos huomenna sais aikaiseksi niitä tuliaislakkoja teille esitellä, niin ois hyvä! Hitsi muuten, eilen rupesin repimään puhelimessa ollessani strasseja nuista edellisistä kynsistä, niin kahesta kynnestä lähti geeleineen päivineen kaik irti! Eli geelien laittokin olisi. Jos jaksaa. Nyt... Hyvää yötä ja huomentaaaa!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...