keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Kynsikalvot

Heippa! Vihdoinkin sain aikaiseksi kokeilla nuita kynsikalvoja, joita sain nailshopista. Nailshopin Marika lähetti minulle noiden lisäksi myös enkelinhiusta, ovat kai vähän kuin tikkuhileitä, niistä tulossa oma juttunsa :) Kiva päästä kokeilemaan uusia juttuja, sillä aikaisempaa kokemusta minulla ei näistä kummastakaan ole. Ensimmäiseksi kokeilin kynsikalvoja. Tässä kuva tuotteista joita sain nailshopista koristelu hetkiin! Kiitos paljon Marika! Tilaa omasi www.nailshop.fi!


Nail Wraps kynsikalvoja kaksi arkkia ja erivärisiä tikkuhileitä 4 purkkia. Kynsikalvojen laittoon löytyy hyvä suomenkielinen ohje tuolta nailshopin sivuilta, kohdasta käyttö-ohjeet.  Arkin takana oli ohje kyllä englanniksi, mutta en ihan ymmärtänyt sitä ;) niin löysin sitten tuon suomennoksen. Ihan mukavaa vaihtelua kynsien lakkaamiseen! Paitsi tulos ei ollut ihan paras mahdollinen, sillä kalvot tahtoivat jäädä vähän ruttuun reunoilta. Ja päällyslakkana ei ehkä kannata käyttää pikakuivattajaa, kuten minä tein. Kahteen kynteen tuli keskelle ruttu, jotka näkyykin selvästi tuossa seuraavassa kuvassa...



... Ja peukussa näkyy noi reunarypyt! Mutta ei se mitään, ihan kivat nää silti oli. Pirtsakat. Olivat kyllä vaan vuorokauden kynsillä, kun tuli läträttyä veden kanssa sen verran paljon, että reunoista rupesivat vähän nousemaan irti. Revin pois. Ja loput lähti kynsilakanpoistoaineella helposti. Että semmosta mukavaa vaihtelua  :)

Mitäs piditte? Ja joko sinä oot kokeillu näitä tämmösiä kynsikalvoja?

5 kommenttia:

  1. en oo vielä kokeillu ite noita

    VastaaPoista
  2. Hieno kuvio ja värit!
    Itse en kuitenkaan ehkä jaksaisi ruveta värkkään noiden kanssa. Vaikuttaa vähän hankalalta ja kyllä se perinteinen kynsilakka on musta kaikista paras.

    VastaaPoista
  3. Marja: tuo kuvio oli mustakin tosi kiva!

    eekku: ei muuta ku kokeilet joskus :)

    Yue: kesäiset värit = kivoja :) laitto saattaa vaikuttaa hankalalta, mut ei se ole. moneen lakkaukseenkin mulla on tuhraantunut paljon pitempiä aikoja kuin näiden laittamiseen... vaihtelua, vaikka ei munkaan mielestä ole kynsilakan voittanutta :D suosittelen silti kokeilemaan!

    VastaaPoista
  4. Tuo kalvojen kuviointi/printti on kyllä tosi pirteä. En ole itse kokeillut vielä, mutta tarkotus ois joskus. Enkä muuten ollut aiemmin törmännyt tuohon nailshopiin. Siellä näytti olevan kyllä kiva valikoima kaikkia kynsijuttuja!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...