maanantai 21. toukokuuta 2012

Tere!

Virosta kotiuduttu on. Mahtava reissu kyllä oli! Tykkäsin :) Tässä tuleevat reissuun tekemäni kynnet, jotka hät hätää kuvasin juuri ennen lähtöä...


...ja jotka näyttäävät itse asiassa kuvassa ihan kivoilta. Vaikka en itse ollut ihan tyytyväinen näihin, niin kyllähän nuilla reissu meni ja vielä tänäänkin sain näillä kehuja, vaikka viime keskiviikosta asti olleet kynsillä :) Että hyvin ovat pysyneet hyvinä! Näihin käytin models ownin sterling silveriä, jonka päälle kerros vai kaksikohan laitoin, evelinen party colours 470 ja sitten mustalla nail art lakalla tein jotain tähden/kukan tapaisia länttejä ja niihin länttäsin strassit ja kuorrutin seche viten pikakuivattajalla. Oli taas kyllä niin ideat vähissä kun näitä rupesin tekemään jotta! Mutta jospa se taas tästä, kun tuli muutamia uusi lakkoja reissusta ostettua niin... niitä kokeilemaan :)

Eli tulossa on reissusta ostamani lakat postaus ja ja ja...  Mikä hienoa! Sain reissun aikana yllätyksekseni pikku kirjeen, josta paljastui kokeiluuni tikkuhileitä ja kynsikalvoja, jotka minulle lahjoitti www.nailshop.fi . Kiitos paljon Marika! Lupaan testailla niitä lähiaikoina ja jaan kokeiluni tietenkin täällä. Olen tosi innoissani noista kyllä ja niistä lisää myöhemmin :)

3 kommenttia:

  1. Heippa ! :) Sulle ois haaste mun blogissa.

    http://kynsitaideblogi.blogspot.com/2012/05/11-kysymysta-ja-vastausta.html

    VastaaPoista
  2. Mulla olis myös haaste sulle; http://kiisi-keiju.blogspot.com/2012/05/kysymyshaaste.html

    VastaaPoista
  3. Kiitos haasteista! Täytyy koittaa tehä lähiaikoina :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...