lauantai 5. toukokuuta 2012

Palkinto tuli + suomi käret

Moi! Mulla on vapun jälkeen ollut hiljaista kynsien lakkauksien kanssa ja olen ihan yksivärisellä mennyt. Eilen perjantaina pistin geelit itelle uusiksi. Mukana kaksi nysää kynttä ja eipä nuo muutkaan kovin pitkiä oo... kasvatellaan :) Eilen tuli myös voitto pakettini, kun voitin Sun make me smile -blogin arvonnan! Ensimmäinen voittoni blogimaailmassa :) Wuhuu! Ja palkinto oli tosi hyvä ja mieluinen! Kiitos vielä Taru palkinnosta ja nopeasta toimituksesta! Tässäpä tulee voittamani tuotteet ja lopuksi kuva vielä omista eilen suomelle tekemistäni kannatus kynsistä :)


Wild & mild lakkoja viisi kipaletta, lisäksi yksi model own lakka, sterling silver. Muuten on ensimmäinen model own tuo minulle :)


Kynsitarroja, hileitä, ruusuja, strassitarroja ja manikyyritarroja :)


Pieni kokoelma i love... coconut & cream tuotteita; suihkugeeli, vartalovoi ja huulikiilto. Kookoksen haju (pitäisi kirjoittaa tuoksu, mutta kun... *nirpistää*) ei kuulu lemppareihini, mutta eiköhän nämä käyttöön tule kuitenkin. Kokeilin jo huulikiiltoa, antoi kiiltoa, oli väritön (hyvä punan päälle ehkä) ja sitä kookoksen hajua :)

Seuraavat kaksi kuvaa lähemmin lakoista, jotka  näistä eniten himottavat...

Mabe Babe

Ghost
Sitten loppuun vielä nämä suomi käret. Ehdin tehdä liput vain nimettömiin... No, jos suomi pärjää niin sittenhän vois tehä kaikkiin. Näähän on ihan kivat :) Tehty valkoisella ranskis lakalla ja sininen on goshin blue balloon. Hyvä suomi! :D



Vai mitäs sä tykkäät???

3 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon. Hieno palkinto. Mabe Babe ja Ghost näyttää niin hienoilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Niin onkin. Ja niin näyttää. Ehkäpä jo tänäiltana kokeilen nuista jotain.. :)

      Poista
  2. Kiva että palkinto on mieleen ja tuli ehjänä perille! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...