perjantai 1. kesäkuuta 2012

Tikkuhileitä uudelle lakalle

Näin kaksi asiaa samalla kertaa! Ostin tässä taannoin nails1820 -blogin pitäjältä hienon lakan, color clubin wild at heartin <3 Ja nyt se päätyi kynsille asti. Tykkään! Ja sit mun piti kokeilla nuita saamiani (saatu www.nailshop.fi) tikkuhileitä, enkelin hiusta tai mitä lie, niin koristelin sitten yksinkin kauniin lakan niillä. Wild at haartti olikin mulla jo pari päivää kynsillä viihtynyt, niin hyvin sopi koristeluilla kärki kulumaa peittää :) Mennäänpäs kuviin...


Tässä tämä ihanuus :) Ihan erivärinen pullossa kuin kynsillä, mutta tosi kaunis molemmissa! Mitenkähän raskin sotkea tähän hileitä... No, pitihän niitäkin kokeilla ja suoraan sanoen, en oikein tikkuhileistä pitänyt.  Onhan ne kauniita, mutta miinuksia niille a) ne viimeistään päivän päästä rupeat töröttämään ----> kynnet näyttävät karvaisilta b)  ne näyttivät purkissa eriväriseltä kuin kynnessä. Joten älkää säikähtäkö seuraavia kuvia ;)




Arvatkaahan minkä värisiä hileitä käytin?! Ei, en käyttänyt vaaleansinistä, enkä myöskään vihreää, vaan valkoisia (peukut ja nimettömät) ja keltaisia (loput)! Ihmeellistä, eikö?! Valo ilmeisesti taittuu nuista jotenkin kummallisesti :o Jäin miettimään, minkä väriseltä tuo vihreän ja sinisen purkin sisältö näyttää kynsillä, mmmmh... Tuossa viimeisessä kuvassa tarvikkeet mitä käytin. Tein niin että, lakkasin kirkkaalla lakalla vinosti kynnen kären ja käytin kynttä suoraan hile purkissa, jolloin hileet tarttuivat hyvin märkään lakkaan. Painelin hileitä kynteen kiinni sormin ja tikulla avittelin, sekä saksilla leikkasin kynnen yli menevät. Lopuksi laitoin vielä pikakuivattavaa päälle. Aika helppoa, mutta sotkuista :)

Olisi mukava kuulla, minkäslaisia kokemuksia teillä on tikkuhileistä? Ja miten niitä käytätte? Muita käyttötapoja?!

Ja jos tykkäsit tai et, klikkaa rastia ruutuun :)

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...