keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

11 kysymystä ja vastausta

Sain tämmöisen 11 kysymystä ja vastausta -haasteen aikapäiviä sitten, joskus toukokuussa kynsitaide -blogin kk-arolta. Kiitos kiitos! Toteuttaminen vaan tuppasi unohtua... Noh, tässäpä tämä nyt tulee. (sori, sisältää paljon linkittelyä, ei muuta ku klikkailee ;)

1. Kuinka monta kynsilakkaa omistat ja missä säilytät niitä?
    - n. 90 kipaletta. Kts. kynsilakkani ja paikkani klik klik.
2. Mikä on lempikynsilakka merkkisi ja miksi? Jos sinulla ei ole lempimerkkiä, niin mikä on lempikynsilakkasi?
    - Paras lakka merkki on hakusessa vielä, mutta ainakin China Glazen lakat ovat hyviä ja Trindit. Lempilakka on minulla aina se uusin hankintani, eli nyt Mavalan lemon cream. Tykkään myös Isadoran marzipan lakasta tosi paljon. Mutta yleensä kaikki pinkit, lilat ja glitterilakat iskee muhun. Ja vaaleansininen. Eli nää vaihtelee jatkuvasti :)
 
3. Onko sinulla jotakin tekniikkaa/materiaalia/väriä, johon sorrut kerta toisensa jälkeen, vaikka kuinka ajattelet: "Ensi lakkaus on erilainen."
     - Ei ole. Mutta nyt tässä taannoin tein kahdet peräkkäiset kynnet samalla tekniikalla, vain väri vaihtui. Kyseessä oli liukuvärjäys, johon glitteriä ja waterdecalsseja. Huomasin muuten vanhoja kuvia selaillessani että glitterlakat on ollut näköjään mun suosiossa kans usein!
4. Onko sinulla kynsiblogia, jota pidät "esikuvanasi" ?
    - Ei ole, mutta innostun ja olen otettu aina kun joku jonka blogia minä olen ensin seurannut niin rupeaa lukijakseni/ kommentoi tms. Haluan huvikseni mainita muutaman huippu blogin ja blogin pitäjän joista minä tykkään: Gliz & Glamin Minna, Inen lakkaleikkien Ine, Lepikossa kuhisee Mirja :D (repesin tolle) ja Ida-Marian kynnet Ida-Maria. Ja toki muutkin mun lukemani blogit on hyviä :) Pitää vielä mainita mun lukulistan uusin blogi, missä ei varsinaisesti ole mitään järkeä, mutta on hauska, käykää ite kahtomassa, blogin nimi on Voi vitun lifestyle. Ainakin tämä oli hyvä; Yyberiä :D Hih hih hih :D

5. Esittele mielestäsi kummallisimmat tekemäsi kynnet (näytä kuva), miksi ne ovat kummallisimmat?
   - Kummallisimmat?! No okei... tässä kummalliset kummituskynnet :o ! Tähän kuvaan liittyvään postaukseen pääset tästä, jos haluat lukea lisää tai nähdä toisenkin haamurumiluksen! En suosittele.

6. Esittele mielestäsi epäonnistuneimmat kyntesi (näytä kuva), miksi valitsit ne?
   - Ensin ajattelin, että en laita edelliseen, enkä tähänkään kohtaan mitään ja seuraavaan kohtaan jotku hienot kynnet. Mutta sitten aloin pläräämään noita kuvia ja itseasiassa tähän ja edelliseen kohtaan olisi ollut mistä valita... Tähän kategoriaan aika monet kynnet blogin alkumetreiltä olisin voinut laittaa, ihan vaan sen takia että en osannut lakata siististi ja että kynnet ovat epämuotoiset, kuten huomaatte edellisessä kuvassa, jotka myös tähän epäonnistuneimmat kohtaan olisi sopinut. Päädyin valitsemaan kuitenkin jotkut muut kuin edelliset ja lopulta tulin siihen tulokseen että nää on pahat, ku tuli vedettyä pikkuisen liikaa raitoja! Tästä lakkauksesta ei muita kuvia ollutkaan, enkä muista minkä postauksen lopussa tämän kuvan julkaisin, joten ei linkkiä tästä.

7. Esittele haluamasi kynnet (näytä kuva) ja kerro miksi valitsit juuri ne.
    - Valitsin nämä, koska ovat viime aikaisista lakkauksista olleet mun suosikit. Mun äitienpäiväkynnet. Tykkäsin näistä ja tykkään edelleen :) Tässä tuo vihreä lakka on se Isadoran marzipan, jos joku ei sattunut tietämään ;) Postauksen näistä kynsistä voit lukea tästä!


8. Missä kynsiin liittyvässä asiassa/asioissa haluaisit onnistua paremmin?
    - Tietysti haluaisin aina onnistua lakkauksissa, mutta se ei ole useinkaan mahdollista, koska tulee kokeiltua kaikenlaisia uusia juttuja jne. Ja sitten on taas ne lakkaukset, jotka mielessä ovat hyviä, mutta toteutus kusee. Menikö tää jo ohi kysymyksen :D
 
9. Oletko mielestäsi edistynyt kynsienlakkaamisessa viime aikoina, miten?
    - Olen tässä puolen vuoden aikana kehittynyt hirvveesti ja selitys on se, että olen lakkaillut kynsiä ja paljon!
10. Kerro jokin kynsiin (hoitamiseen, lakkaamiseen, muotoiluun tms.) liittyvä vinkki tai useampi.
    - Linkitän tähän vaan uusimman löytämäni vinkin, jota en ole kylläkään kokeillut vielä, korukynsillä- blogista (sis.tuton) lohjenneen kynnen korjaus.

11. Mitä mieltä olet tällaisista haasteista?
     - Kivoja nää mun mielestä on, ainakin lukea muiden :)

En jaksa, enkä tiedä mitä kysyä ja keneltä, niin en laita tätä eteenpäin. Mutta tehään niin, että jos joku haluaa tämän tehdä, saa tehdä tämän nuilla samoilla kysymyksillä ja kertoo sitten saaneensa sen multa. Ok?!

Jaksokohan kukaan lukea? Jos jaksoi, niin kiva juttu! Laita mielipiteesi, mitä tykkäsit vai oliko turha. Kiitos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...