maanantai 11. kesäkuuta 2012

Kesäkynnet ja vieras kukkapenkissä

Hellou! Mietin pitkään ostanko mavalan kesälakkoja ollenkaan. Värit ovat kyllä oikein ihania ja houkuttelevia kesäkynsiin, mutta laadusta en ollut läheskään niin varma. Vaikka mavalaahan pidetään yleisesti ihan hyvänä merkkinä, kai. Itselläni on entuudestaan vain yksi päällyslakka tästä merkistä, joka ei oikein ollut minusta mitenkään kovin hyvä, ehkä välttävä. Yritin siis etsiä netistä muiden kokemuksia ja/tai swatcheja niistä ennen ostopäätöstä, mutta niitä löytyi vähän. Päätin, että ostan yhden ja kokeilen, siitähän se selviää! Päädyin niistä kuudesta ihanasta väristä lopulta keltaiseen, lemon creamiin. Söpö, vähän tommonen vauvankeltainen :)


Seuraavana päivänä, kyllästyttyäni (mikä sana! :)) keltaiseen, halusin tehdä niille jotain. Mietin pilkkuja, tein kuitenkin raitoja ja päälle vielä waterdecalssit ja kesäkynnet on ol valmiit!


Käytin raitoihin china glazen dance baby -lakkaa. Ihana vaaleanpunainen :) Niin, tuosta mavalan lakasta piti mielipide vielä kertoa. Epäilys minulla siitä vähän siis oli ja epäilyksi se jäi. Nimittäin tykkäsin tuosta lakasta! Kaksi lakkaus kerrosta se kyllä vaati, koska en saanut ekalla kerralla ihan tasaista tulosta aikaiseksi, siis pieniä vaaleampia kohtia tai raitoja ekan kerroksen jälkeen jäi, mutta toisella kierroksella ne peittyivät. Ensimmäinen kerros kuivui ihan hyvää vauhtia, toisen jälkeen laitoin pikakuivattajan. Luulen, että ostan ainakin niistä nami sävyistä vielä oranssin... siis ainakin :) Kuitenkin aika hintavia ovat ja pullo on pieni, vain 5ml. Joten pitää kattoo... Lakan pysyvyydestä en osaa sanoa, mutta ainakin kaksi vuorokautta menivät ilman minkäälaisia jälkiä. Tuossa vielä muutama kuva kynsistä ja viimeiseksi kukkapenkin vieraileva tähtönen :)



Kukkapenkin vieraileva tähtönen oli pikku pupu tupuna! Meidän pihapiirin vakio vieras, lähimetsän asukas :) Tuskin sitä kohta enää näkyy, kun se kasvaa niin vauhdilla. Kuva otettu ikkunan läpi, mutta siinä se vain puputti syödä minun  lähes seinän vieressä olevasta kukkapenkistä jotain, vissiin hyvää kukanlehteä...


Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Oi kun söpö pupu! Aika rohkea, kun uskaltaa tulla päiväsaikaan pihalle.

    VastaaPoista
  2. Täytyykinkäydä kotiuttamassa itsekkin tuo lakka :) Ihana ♥

    VastaaPoista
  3. Odotan mielenkiinnolla mielipidettäsi. Itse kävin hamstraamassa kaikki nuo Mavalan kesälakat, enkä pettynyt. :)

    VastaaPoista
  4. itse meinasin oikeastaan tänään ostaa saman lakan, mutta päädyin vieressä olevaan Rimmelin ihan samanväriseen tuoksulakkaan, koska oli halvempi ja pullossa on enemmän tavaraa :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...