tiistai 5. kesäkuuta 2012

Glitteriä taasen..

...kynsillä. Ja jotain höpinääkin luvassa. Mistähän alkaisin? Glitteristä tietenkin :) Niin, sain äitiltä Turkin tuliaisena lakan, joka on tumma violetti glitterlakka. Sitä tietenkin heti piti päästä koittamaan ja halusin tehdä sen alle liukuvärjäystä. Taas! Olen nyt jotenkin tykästynyt liukuvärjäys-glitteri yhdistelmään, joka on helppo ja nopea tehdä, sekä kivannäköinen :)) Tässäpäs kuvat, olkaat hyvät..




Tai no, liukuvärjäystä yhdellä värillä, mutta kuitennii :) Ja siihen valitsin ihanan china glazen sweet hookin. Kuviin pöydältä kahmaisin tuliaisiksi saamani kaulakorun. Sitten päästäänkin tuohon viimeiseen kuvaan, jossa lakkaukseen käyttämäni lakat. En olekkaan tainnut vielä kertoa, että minulla on tällä hetkellä omat kynnet ilman geelauksia, ihan naturellit siis :) Ensin tuli niin pitkä huoltoväli ja sitten vaan viilasin varovasti loput pois. Jotkut kynnet näytti silloin kyllä vähän kärsineiltä ja mietin, mitä mä niille teen. No, en tehnyt sitten mitään, ajattelin että aika parantaa, vähän viilasin lyhyemmiks ja päätin marssia kauppaan ja ostaa kynnenkovettajaa putelin. Ja se putelihan on tuo kiss salon manicure diamond hard, jota olen nyt aktiivisesti aluslakkana kohta pari viikkoa käyttänyt. Hyvä tuote. Toimii. Yhtään kynttä ei vielä ainakaan ole katkennut tai mennyt muutenkaan rikki. Ostin kamasiinistä, hinta 7,90 vai 8,90e, en muista edes. Pakko ostos, makso mitä makso ;) Uusi tuliais lakkani on tuo keskimmäinen gabrini, ikinä kuullutkaan moisesta merkistä, mutta mukavan värinen glitterlakkahan tää on. Kuvissa näyttää tumman siniseltä, eli varmaan sisältää paljon sinistä, mutta luonnonvalossa sisällä tai ulkona lakka näyttää tummalta violetilta. Ja kynnellä myös, ei sinisestä tietoakaan. Nää kynnet oli ihan kivat näinkin, mutta lähdin vielä kokeilemaan, miltä näyttäisi vaaleansininen sally hansenin gemi crush blingtastic vielä tässä päällä. Mielenkiintoinen glitteri pläjäys, mutta en tiedä iskeekö tämä. Kummin teistä parempi, ilman vaaleansinistä lisää vai sen kanssa???

Päivitin ja päivitän uusia lakkoja ainakin toistaiseksi tuonne toukokuun puolelta löytyvään postaukseen Kurkistus lakkoihini: kynsilakkani!

Ja tsekkaa myös, jos et ole vielä katsonut, mielenkiintoa herättänyt Kurkistus lakkoihini: kynsipaikkani!

Nyt sain ehkä toistaiseksi taustan oman mielen mukaan :) Mielipiteitä?

Mukavaa päivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mulle kans tuotiin Turkista tuliaisiksi Gambrinin lakkoja! Olin ihan et, pöh taas joku halpismerkki halpislaatikosta, mutta ei! Tuohan on ihan laatukamaa. Levittyy hyvin ja tosi hyvä peittävyys :) Eikä oo mikään sellanen ei-tunnettu merkkikään, mitä netistä lukee

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...