torstai 14. kesäkuuta 2012

Siipien havinaa

Tänään esittelen pitkään aikeissa olleet perhosensiipi kynnet! Oikeastaan näin vasta LaLaLand -blogissa tämän tapaiset (<--- suoralinkki Riikan perhoskynsiin) ja ne inspiroi minutkin tekemään omanlaisen version :) Onnistuin yllättävän hyvin! Tällä kertaa lyhyestä virsi kaunis, mennään siis kuviin...

Päivänvalossa kuvattu, seche vite päällyslakka taas superkiiltää :) Sitä tulikin paksuhko kerros vetäistyä, kun pullo on yli puolenvälin ja tuppaa paksuuntumaan. Huonompi homma tuo kiiltävyys vaan kuvan oton kannalta...

Sama käsi lähempää, huomaavaisimmat huomaa; nimettömästä likosi palanen veteen tiski hommissa heti lakkailun jälkeen, länttäsin takasin sen kiinni, vaan ei sattunu ihan kohilleen, ups :)

Oikea käsi, eli handpainting by vasuri. Aika hyvä, eiks ;)

Käyttämäni lakat ja tarvikkeet. Alla ensin (puuttuu kuvasta) kerros kynnenkovettajaa ja sitten tuolta vasemmalta alkaen etenin, paitsi et valkonen tuli vikana ja sit vielä päällyslakka.

Ja näin siit saa sit perhosen! Arvaatkaa vaan monesti on tullut koitettua näin ja ihailtua ;D

Näistä kynsistä ois helppo tehä tutokin. Kiinnostaisko ketään? Vaikka kohtuu helpothan nuo on tehä ilman opastustakin... Mutta teen kyllä vielä joskus kuitenkin siipikynsiä, näihin ihastuneena, niin samalla ehkä tuto, jos saan kannatusta. Mitä häh?! :) 

5 kommenttia:

  1. Mukava idea tehdä pelkät "tipit" siiviksi, täytyy itsekin testata kunhan kynnet kasvaa vähän pituutta :)

    Ja voi saakeli, mä en ees tajunnu leikkiä siipileikkejä kun oli nuo kynnet, täytyy vissiin piakkoin testailla uudestaan ;)

    VastaaPoista
  2. Kokeilin tehä samanlaiset :)
    http://woc-s.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikille kommenteista! Riikka: Siipikynnet sopii kyllä niin hyvin kesään, että nää voi tehä kyl kesän aikana useasti, vaihtaa vaa väriä. Ja juu, siipileikki oli kyllä kivaa ;)
    S: Kävin kattoo sun sivuja. Hienoja kynsiä ja kiva blogi :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...