torstai 7. kesäkuuta 2012

Olin onnekas!

Hei! Nyt kehun ja kerskun vaan tuuriani :) Kerrankin (tai oikeastaan toisen ja kolmannen:)) onni potki minua persuuksiin! En ihan totta ole ikinä oikeastaan voittanut mitään ja nyt täällä olen kahminut puolen vuoden sisään näitä kynsiaiheisia pääpalkintoja jo kaksi + yhden mainostajavoittajan palkinnon. Ei paha! Tällä kertaa voitin i love my nails- blogin arvonnan ja se paketti kotiutui eilen..


Palkinto on todella mahtava! Kaksi china glazen lakkaa, kaksi isoa arkkia siirtokuvia, 5 eri kokoista dotting toolia, hopeinen kynsiteippi, 4 purkkia simpukankuorimurskaa, rusettifimoja kiekollinen ja sekalainen kiekko helmenpuolikkaita ja hedelmäfimoja! Mahtava, eikö? Kyllä näillä tarpeilla  tänne muutamat kynnet saa taas väkerrettyä ja helposti! :)

                                            China glazen lakat dance baby ja fairy dust

                Lähikuvaa siirtokuvista. Hauskoja ja kesäisiä nuo hedelmät, jäätelöt ja drinksut :)


Nämä kaksi seuraavaa kiekkoa on mielenkiintoisia siinä mielessä kun helmenpuolikkaita mulla ei olekaan, eikä fimoja! Totta, luit oikein, ei fimoja. Fimoja en ole aikaisemmin hankkinut koska en tykkää niistä. Tai en tykännyt. Nyt saatan tykätä ;) Siis jos nuo on fimoja?! Luulin aikaisemmin niitä isoiksi ja paksuiksi ja ajattelin, että ei mulla ole tommosille rumille jutskuille käyttöä. Mutta nuohan näyttää ihan kivoilta.. Kiva päästä kokeilemaan :)


                           Simpukankuorimurskaa, ei ole tullut aikaisemmin tätäkään kokeiltua...

Eli aikas paljon uusia juttuja tulee kokeiluun tämän voittamani palkinnon tiimoilta, kiva juttu!!! :)

Lähdenpäs miettimään seuraavia kynsiä... Heippa!

6 kommenttia:

  1. todella ihana voitto ,onnea paljon mistähän noi siirtokuvat on ostettu näytti söpölle noi drinkki/hedelmät

    VastaaPoista
  2. Ai vitsi, ihana palkinto. Onnea! Taisin itsekin osallistua tuohon kilpailuun. Ihania nuo siirtokuvat ja fimot ja Dance Baby.

    VastaaPoista
  3. Kiva, että paketti tuli perille! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...