torstai 1. maaliskuuta 2012

Eläimellistä menoa -viikko! : Minä vain

Moiks! Nyt se on sitten aika paljastaa kuka täällä kirjoittelee! Eilenhän se päättyi tuo kysely, mikä minulla oli (on se vieläkin kunnes saan sen poistettua). Kiitos vain kaikille vastanneille! Lupasin, että naama vilahtaa, jos haluatte. Ja enemmistö halusi, niin tässä se tulee. Jokunen oli tykännyt tuosta minun poni kuvastakin ja ainakin toistaiseksi se pysyy. Minä nyt  vain "viuhahdan" tässä postauksessa teille :D En oikeasti! Elkää säikähtäkö... oikea sana olisi tuohon ollut vilahdan... vaan olen nyt tällasella tuulella näköjään. Mietin otsikoksikin että, itsensä paljastus, mutta onneksi en kuitenkaan sitä laittanut! Jotain rajaa ;D Otin kuvat tällä meijän weppikameralla, että ei tulisi niin selviä ;) No ei, vaan ajattelin päästä helpommalla ja työpäivän päätteksi istahdin koneelle ja räps! Ja tässäpä minä eilen...

ensin piilotellaan...



ja sitten hymmyilyttää :)

Tämmönen täti täällä kirjoittelee ja lakkailee kynsiään. Tänään ei ehkä tulekkaan uusia kynsiä, mutta huomenna jatketaan eläimellisillä lakkauksilla vielä loppuviikon ajan. Onks jotain eläintä, mitä vielä haluisitte nähä, jota voisin yrittää??? Ootteko nähny/onko kukaan tehny kilppareita? Hih, kilpikynnet :) Ne nimittäin jää multa tekemättä! Ihan siks, ku multa ei löydy vihreitä/ruskeita lakkoja.. Mut siinäpä jollekkin kanssasisarelle (=kynsibloggaajalle) ajatus, jonka saa toteuttaa. Ois kiva nähä kilpikonnakynnet! Turtles ;)

Lopetan nyt nämä höpinät tähän ja jään jännittämään mittee ootte tästä postauksesta mieltä?!

2 kommenttia:

  1. Kiva, että muillakin on vänkä huumorintaju ; )
    Oih, kilpparikynnet olisivat ihanat!!!
    Ja ehdotuksia mitä voisit tehdä: riikinkukko, lehmä, flamingo, käärme...
    Noi olisi nyt ainakin kiva nähdä, että miten toteuttaisit. Itsellä kun tulee tietty mielikuva niin olisi kiva nähdä miten sitten joku muu asian ajattelee : )

    VastaaPoista
  2. Kiitos mirya kommentista! Toooosi hyviä ehdotuksia pistit tulemaan, itellä ei mieleen ole juolahtanutkaan tuollaiset eläimet kuin käärme, riikuinkukko tai flamingo! Hienoja, näyttäviä eläimiä.. laitetaan mietintään :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...