perjantai 2. maaliskuuta 2012

Eläimellistä menoa -viikko! :Pantteri

Moi! Teemaviikon ensimmäinen postaus oli leopardi, johon tavallaan halusin palata uudestaan, sillä lopputulokseen en ollut kovinkaan tyytyväinen. Niimpä nyt sama kuosi eri värisenä ja toivottavasti parempana. Mietin leimaanko kuvion, mutta halusin itseäni harjoittaa dotting toolin käytössä ja mulla on  niin pieni leimauslaatassa se kuvakin tai liian pitkät kynnet, niin se ei mahdu koko kynteen. Kokeilin kuitenkin huvikseni peukaloon leimata, mutta leimailu ei ollut onnistuakseen.. Siitä tuli vähän erillainen :) No, laitan siitäkin kuvan, ni näätte. Eikä haittaa, vaikka peukku on hetken erilainen, nämä lähtevät vaihtoon heti (kyllä näillä nukku ihan hyvin ;))! Ja pitäähän huomiseksikin olla teille jotain eläintä näytillä :) Tänään kun oli tälleen "epä eläimellistä". Sittenpä kuviin:


Näissä käytin:

- Oriflamen very me:n lakkaa cerise
- Rimmelin tip whitener
- MNY mustaa
- Oriflamen hopeista koristelulakkaa


Ehkä täplyistä tuli hivenen paremmat kuin aikaisemmissa kynsissä, mutta vielä on parannettavaa! Mun mielestä ois paremmat vähän pienempinä nuo täplyt ja mustaa sais olla ohuemmin. Mutta tämmöset näistä  nyt tuli. Vanhempi tytär äsken sanoi, että vau äiti, sulla on bätmän kynnet :) Ihania nuo mussukat, kun niiltä saa aina suoraa ja rehellistä palautetta (huom.läheskään aina ne ei tykkää mun tekeleistä!) Ai niin, meinasin jo unohtaa sen kuvan peukalosta. Tässäpä vielä se:


Peukaloon leimasin tai paremminkin yritin leimata (ei ollut konadin laatta, joku halvempi versio) konadin tumman sinisellä ja valkoisella erikoislakalla tuommosta pientä kuviota. Ensin toisella ja sitten päälle toisella. Sitten laitoin muutaman tähden vielä mukamas koristeeksi. Aika pientä täplyä tulee verrattuna meitsin hand made täplyihin :) Tiiä sit kumpi parempi?! Ehkä jotain noiden väliltä... No, nyt pitää lähtä keksimään jotain vapaapäivän tekemistä. Tai ei oikeastaan, tekemistä olis kyllä enemmän kuin laki sallii, vaan saa nähä mitä päivässä ehtii... :/

Ps. Arvontaa pari viikkoa jäljellä, OSALLISTUKAA!!!

3 kommenttia:

  1. Hienot =) ite käytän melkein aina laattaa noihin kuvioihin, kun tuo käsillä oiirtäminen on mulle jotenkin vaivalloista =)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! No, leimat on kyl siinä mielessä kivemmat, et ne tulee molempiin kätösiin yhtä nätisti. Toisin kun itse yrittää vasurilla väkertää oikeaan käteen, vaikeeta ku mikä! :)

    VastaaPoista
  3. Minust noi sun oma piirtämät täplät kivemmat ku on isompii:) mut toi peukkuki kiva:)!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...