lauantai 3. maaliskuuta 2012

Eläimellistä menoa -viikko! :Seepra

Hei vaan! Nyt tulee niin high fashion kynnet kuin vain voi, heh heh ;D Ensin meinasin repuuttaa koko seepran eläin viikosta pois, mutta viikolla parturissa istuessani käteeni sattui joku muotilehti (Elle tai olivia se oli). Sieltä muoti sivuilta sitten seeprat "hyppi silmille" ja mieleen jäi lause: rohkea yhdistää seepran raitoihin pitsiä! Ja minähän oon rohkea tottakai! Olen kyllä aiemmin jonkun blogissa nähnyt kans pitsiä käytettävän, että ei mikään minun keksimä juttu ole tämä. Hauskaa, mutta vaikeaa se oli, laittaa kangasta kynsille! Nyt yksiä sellaisia ö-höm pikkareita vähempi on hällä ;) Juuuu-u.. Nyt en osannut päättää, minkä kuvan laitan, niin laitan tällä kertaa useamman.





Näissä käytin:

- royal enhance french white polish x2
- konad tumman sininen erikoislakka (näyttää mustalta)
- pitsiä, mielellään ohutta
- trindin pikakuivattajaa
- konad top coat
- mikrohelmiä

Leimasin siis tuommoista aaltoilevaa raitaa, laatalta jota en muista, mutta ei ole konad. Ja koska laatan kuva on liian pieni koko kynteen, niin kärkiin ajattelin tosiaan tota pitsiä kokeilla, eikä näistä hassummat tullu. Ainakaan kaukaa katottuna! Voisin kuvitella käyttäväni johonkin juhlakynsiin ne loput pitsit. No, nuo mikrohelmet ois voinu jättää pois, mutta ku näytti nuo reunat niin paljailta teko vaiheessa niin... Ai niin, se teko tapa vielä piti kertoa että leimailun jälkeen lakkasin päällyslakalla ja painoin pitsin palan märkään lakkaan kiinni. Sitten leikkasin yli menevät pitsit pois pienillä terävillä saksilla. Ja sitten vielä pitsin päälle lakkasin, toisin sanoen töpötin uudelleen päällyslakkaa ja painoin vielä sormella ja pinsetillä repsottavia pitsejä. Pinsetit oli hyvä apu kans noita pitsejä noukittaessa pöydältä. Viimeiseksi laitoin mikrohelmiä märkiin lakka täplyihin hammastikulla. Että näin :)

Mittee ootte mieltä?

Oikeastaan tänään olisi viimeinen päivä teemaviikkon merkeissä, mutta ehkä huomenna tulee vielä yhdet. Sitten jätän eläimet toistaiseksi rauhaan ;)

4 kommenttia:

  1. Aika kivat :) Ite haluisin kans pitsikynsiä kokeilla, mutta ei ole mitään vaatteita joista raatsisin leikellä. Eikä ole missään kaupassa vastaankaan tullu semmosta pienikuvioista pitsiä.

    VastaaPoista
  2. Nää on hienot! Pitsit ja myös mikrohelmet toimii tosi hyvin ton aaltoilevan seepran kaa. Kannatti olla rohkea :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...