perjantai 9. maaliskuuta 2012

Syntisen ihana lila!

Hei! Vähän myöhässä hyvää naistenpäivää toivottelen, mutta toivottelempa kuitenkii! Käsi ylös kuka sai kukkia eilen sen kunniaks? No, mä en saanut kyllä. Mutta uuden kynsilakan ostin itse itselleni ihan vaan naistenpäivän iloksi! Olipa taas niin hyvä syy ostaa kynsilakka että ;) Ja sittenpä sitä myös heti piti päästä kokeilemaan. Eli tää uusin lakkani on trindin caring color cc123, aivan älytsin kiva, tumma violetti! Mennäänpäs kuviin ni yllätytte..



Tuo ylempi piti vaan laittaa, koska se näytti varjoineen niin kivalta :) Tässä auringon valossa kuva putelista ja seuraava kuva yllätti ainakin minut.. nimittäin kuva lakasta varjossa..


Tadaa! Sama lakka sinisenä! Kynsillä luonnossa ei näytä kyllä siniseltä, mutta kuvissa tulee tämän lakan sinisyys näköjään hyvin esiin.


Ehkä tässäkin kuvassa on aavistus jotain metallinhohtosinistä...  Ja sit vielä yks...


Lakkasin kaksi kerrosta kyseisellä lakalla ja olis vaatinut vielä ainakin kerroksen täyteen peittävyyteen, mut mulle riitti näin. Aika (voisko sanoa) luirua lakkaa, mutta kuivuu sitten kyllä nopeesti. Pistin toisen kerroksen vähän paksumman ja päälle trindin pikakuivattajaa. Minä tykkään näistä trindin lakoista kyllä ja tuosta pikakuivattajasta kans. Mietin, miksköhän näitä ei hehkuteta niin paljon muissa blogeissa kuin esmeks china glazea ja opia?! No opi on tietysti melkein puolet kalliimpaa kuin tämä, niin saakin olla parempaa! Mut ei trinditkään mitään halpoja ole, olikohan 9,20 tuo lakka. Ja china glazet pyörii jotain samoissa hinnoissa tai allekkin tuon trindin (siis suomen hinnoista tässä höpisen).. Niin mikä tekee siitä paremman? Jos joku tietää, niin kertoo miullekkin :) Minullakin yhdet lakat on nuita edellä mainitsemia merkkejä, mutta en osaa kyllä sanoa mikä on parasta laadultaan. Kaikki ne on kyllä hyviä!

Toinen omistamani trindin lakka (cc140) löytyy täältä, jos joku haluaa käydä kattoo, varvaskevennyksestä ;) Tältä kuulta on muuten vielä varvaskevennys tekemättä, kun edelliset on pysyneet niin hyvin, mutta vielä ehtii! Niin kuin ehtii myös osallistua minun arvontaan!!! Vajaan viikon päästähän, eli 15.päivä klo12.00 loppuu osallistuminen ja samana päivänä ratkeaa kuka voittaa!!! Hyvin ootte osallistuneet, hyvä hyvä :) Ja hirrrrrvveesti oon saanut uusia lukijoita, että ei kun tervetuloa vaan lueskelemaan!

Mitteepä ootte kynsistä / tästä lakasta mieltä? Laita ruksi ruutuun :) Ja mielellään kuulisin muita turinoita kommentteihin! Kiitos ja hei! -piukup

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...