perjantai 16. maaliskuuta 2012

Shoppailuja ja holoshine lakkaus

Morooo! Ensimmäisestä arvonnasta kunnialla selvitty ja palkinnot jo postitettukin :) Kiitos vielä kerran kaikille osallistujille! Ja toivottavasti käytte jatkossakin kurkkimassa täällä minun lakkailujani. Tänään, tai oikeastaan eilen kynsille lakkasin taasen nuita halpislakkoja. Laitan ensin lakkauksesta kuvan ja lopuksi shoppailuista, joita on tullut tehtyä "kamasiinistä" ja sokokselta tällä kertaa. Mennäänpä siis lakkailuun ekaksi..




Joo no ei kovin evelinen holografit shine "holonnu", jos niin vois sanoo! Täytyy huomauttaa että minä en hirveesti näistä lakoista vielä ymmärrä, joten saa korjata, jos puhun jotain ihan höpöjä :D Kun, kun käsitin että tämä lakka on ehkä ilmeisesti hololakka, siis semmonen että se pinta kiiltelee tyyliin kaikissa eriväreissä. Näihin kuviin sain oikein urakalla etsiä sitä kimallusta ja siltikään sitä ei tahtonut löytyä kuin ihan vähän vain ja nämä on parhaat kuvat. Lakkasin kyllä alle kerroksen tuota deliaa 53 (pahoittelen huonoa kuvaa lakoista), joka on kivan värinen, vähän harmahtavaan menevä ruskea. Harmi kun en siitä yksistään älynnyt ottaa kuvaa, mutta tuossa pari postausta alempana oon raitalakkauksessa sitä käyttänyt (en jaksa linkittää, sori). Mutta siitä tykkään kyllä! Tuo holografit shine oli pettymys, ainakin tuon delian päällä. Tiiä sit yksistään minkälainen on.

Pitää hehkuttaa, kun oon oppinut käyttämään tuota trindin pikakuivattajaa :) Miten oonkaan aikaisemmin pärjänny ilman sitä! Se on hyvä ja sitä saa ainakin sokoksen verkkokaupasta hinta on jotain 10,90 muistaakseni. Nyt tuli sokokselle ilmasta mainostusta :o  No ihan sama! Tykkään siitä kuitenkin hirrrrvveesti ja ja... no muista pikakuivattajista ei oo sitten kokemusta, että ota tämä hehkutus sitten siltä pohjalta :D

Niin, mun piti laittaa vielä niitä lakka shoppailuja. Innostuin taas vaihteeksi höpöttelemään... Ensin makasiinin edulliset ostokset...


En tiiä, miksi ostin nuo  kone helsingin neon lakat! Jotenkin haksahdin niihin, vaikka en niin neonväreistä tykkääkään. Ja nuihin kimalle lakkoihin nyt aina sortuu :) Oikeastaan tarpeellinen olisi näistä ollut ainoastaan kultahilelakka... no, kun halpoja oli seli seli...


Ja sitten nämä sokoksen verkkokaupasta tilaamani lakat; pari halpaa miners lakkaa, ensimmäiset laatujaan mulla. Ja vika ostos gosh! En ole kynsille kokeillut, mutta käykäähän sokoksen verkkokaupassa kahtomassa kuvaa samasta lakasta, goshin blue balloon. Pikkusen on erinäköinen! Tekis melkein mieli palauttaa, mut en tiiä kehtaanko. Tämä on melkein samanvärinen kuin tuo konehelsingin neon sininen. Vertasin pulloja vierekkäin, niin puoli astetta on ehkä tummempi tämä gosh. Minun piti tilata ihana, raikas vaaleansininen :( Niin ne vaan nuo kuvat huijaa! Höh. Eilen mulla ei ollut yhtään sinistä lakkaa ja tänään omistan kaksi samanväristä jee. No, sitten tuossa on vielä kynsilakanpoistoainetta, yhtä kamalan hajuista kuin muutkin asetoonittomat. Ja mikä uutta mulle, niin kynsilakan ohennusaine. Pikatestinkin tuossa tein yhelle pulloon jämähtäneelle lakalle ja näyttää ihan toimivan. Pitää kokeilla sillä vielä lakatakin, että toimiiko samalla tavalla kynnellä kuin ennen, vaikuttaa lupaavalta :) Sokokselta tilasin vielä muutakin kosmetiikkaa naamalärviini, mutta kun tämä on kynsiblogi, niin niistä ei sen enempää.. Eiköhän sitä tässä ollut jo juttua kerrakseen!

Hyvää viikonloppua kaikille!

Mitäs kynsistä mieltä?

8 kommenttia:

  1. Mun mielestä kynnet on nätit =) Joo, ei nuo Evelinen hololakat oo kunnon holoja vaikka kyllähän niissä vähän sitä efektiä huomaa. Mulla on yks Evelinen hololakka ja sitten myöskin Goshin holo ja ero on kuin päivällä ja yöllä.

    Kannattaa muuten aina googletella kuvia lakasta jos on tilaamassa sitä, kauppojen kuvat kun on välillä mitä on. Näin vaan vinkkinä jos et oo ruukannu niin tehdä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja kiitos myös vinkistä, enpä ole hoksannutkaan vertailla!

      Poista
  2. nykyään saa ihan tuoksu kynsilakanpoistoaineita esim ite ostin jokin aika sit mansikka ja omenan ,sekä käytössä myös tuoksuvia kynsilakanpoistoliinoja jotka todella tehokkaita ja käteviä jos ei siis tykää tosta normaali lakanpoistohajusta ja tuskin siitä kukaan pitää =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä nuita tuoksuisia lakanpoistoja ostit? Kuulisin erittäin mielelläni :)

      Poista
  3. Halpisholot eivät kyllä yleensä kovin holoisia ole ): Valitettavasti. Parhaat holoefektit halpiksista olen saanut irti Golden Rosen vihreästä sairaalavalossa :D Ilmeisesti efektin saa tarpeeksi kirkkaassa valossa esiin, joten suosittelen kokeilemaan kesällä uudestaan.

    VastaaPoista
  4. Mun on kyllä pakko sanoa että tykkäsin Evelinen holoista! Auringossa varsinkin se holoilu tuli ihanasti esille, ihastelin vain kynsiä jatkuvasti;) Mutta toisaalta mulla 'ei ole paremmasta tietoa' eli en voi verrata kalliimpaan, mut mun käytössä noi Evelinet oli tooosi kivat ja hyvät:) Voi kun olisin löytänyt enemmän kuin 3väriä täältä:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäinen hololakka tää oli mullekkin! Olen varmaan nähnyt vaan niin superhienoja kuvia nuista holoista muissa blogeissa, niin pettymys tuli. Kyllähän tuossakin kuvassa vähän tulee tuo holo esiin, vaikka sisällä otin ja vielä illalla. Auringossa varmaan olis tullu enemmän esiin, en hoksannut näitä ulkona vilaistakaan :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...