maanantai 5. maaliskuuta 2012

Halpis lakkoja ja raitaa

Moikka! Ja sori, en ehtinyt viikonlopun aikana tehdä mitään kynsiä, paitsi nää yhet nopeesti lauantai aamuna. Näillä mennään vieläkin.. Lupailin vähän, josko olis yhdet eläin aiheiset tullut, mutta ei tulekaan. Ainakaan tähän palaan. Itse asiassa mulla jäi monta kivaa eläintä kokeilematta niin ehkäpä palaan eläimiin joskus uudestaan muuten vaan tai teemaviikon merkeissä. Nyt teki jo mieli laittaa kynsille jotain ihan muuta :)

Perjantaina kävin lasten kanssa ostoksilla, mikä ei ollut taas yhtään kivaa, kun äippä ei saanut katella mitään. Nuoremmalla tytöllä on se vaihe että on kiva juosta äitiä pakoon ja piiloon, oikeastaan meni aika siihen. Mutta kyllä leluosastolla ois viihdytty. Sain napattua kuitenkin nopeasti muutaman halpis kynsilakan mukaan. Ja ne tulee tässä:


Party colours ja holografic shine oli euron kappale ja deliat 1,39. Ei paha. Noi oikean puolimmaiset deliat pääsi kokeiluun ja tässäpä ne tulee:



 Ylempi kuva luonnonvalossa ja alempi "keino"valossa otettu. Näihin laitoin valkoisen lakka kerroksen alle ja sitten kerrokset raitaa ja sitten pikakuivattajan päälle. Enkä mitään muuta ja tiiättekö mitä! Nämä on vieläkin tuossa samassa kuvaus kunnossa! Ihme, sillä olin näillä päivän töissäkin! Ihan siis positiivista sanottavaa näistä delian lakoista. Ainut miinus oli haju, sekin vaan lakatessa tuoksahti voimakkaalle. Mutta totuttu on näihin lakka huuruihin, niin ei sekään haittaa. Mikäpä lakka se ei vähän myrkylle haiskahtais, muuta ku tuoksulakat, joita en kyllä yhtään omista. Hajuista ja tuoksuista tulikin mieleen; Tietääkö kukaan hyvänhajuista kynsilakanpoistoainetta? Liekkö nuita hyvänhajuisia olemassakaan, mutta edes siedettävää?! Mulla on ollut maybellinen, mavalan ja sence(=halpis). Tuo viimeisin mainitsemani oli jotain ihan kamalan hajuista! Ja ei nuo toisetkaan mitään hajuttomia ole, ja pitäisi siis olla asetoonitonta. Jos tiedät jonkun, suosittele kiitos :) Eipä mulla muuta tällä kertaa, joten moikka!

4 kommenttia:

  1. hello
    happy monday
    super blog

    http://laracroft3.skynetblogs.be http://lunatic.skynetblogs.be

    VastaaPoista
  2. Mistä ostit noi lakat? :)
    http://yksinkertaisetkynnet.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Uusi lukija ja bloggaaja täällä hei :-)

    Olen ihastunut lähiaikoina näihin raitalakkauksiin, ovat ihan syötävän söpöjä!

    En ole lukenut vielä blogisi vanhempia tekstejä, joten en tiedä mitä siellä on puhuttu, mutta Dependin vihreä luonnonmukainen kynsilakanpoistoaine tuoksuu minusta ihan kohtuulliselta :-) siinä ei ole asetonia, tuoksu on mieto, mutta minusta ihan hyvä. Sillä poistaminen on vähän hitaampaa, mutta siihenkin on tottunut!

    Nyt jään seurailemaan blogiasi ja koitan lueskella sitä alkuunpäin :-)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...