perjantai 17. helmikuuta 2012

Ekat China Glazet, wuhuu!

Hellou! Meitsin ensimmäiset china glazen lakat tulivat keskiviikkona. Pääsin siis innoissaan testailemaan niin monien hehkuttamia lakkoja :). Tilasin lakat, toinen oli jopa tarjouksessa, ja muutaman muun jutun ihanatkynnet verkkokaupasta. Päätin kuitenkin tänään esitellä teille vain toisen lakoista ja jättää toisen huomiselle, niin onpahan huomisellekin jotain hyvää luvassa ;)  Pitemmittä puheitta tässäpä ensimmäinen china glaze lakkaniiii:


 Elikkäs china glaze vintage vixen -kokoelman hey doll. Tämän kokoelman lakat olivat tarjouksessa (6,5e). Lakka on aika jännän väristä, ruskealta se eniten näyttää tai ruosteen punaiselta, mutta ei paha! Ja se sisältää hivenen shimmeriä. Koostumukseltaan oli yllättävän ohutta ja tämä lakka ei ole mitenkään peittävä, näissä kaksi kerrosta ja kärjet kuultaa läpi. En tiedä huomaako sitä kuvista, mutta kuultaa, kuultaa :) Ylempi kuva salamalla otettuja alempi ilman.


Mitäs tästä tykkäätte?

2 kommenttia:

  1. Hei wou mikä ero! Ainakin mun mielestä tuo salamalla otettu on ihan selvästi punainen ja tuo alempi ruskea :D Eivät tietenkään mitenkään puhtaasti punainen ja ruskea, mutta siis nopeesti sanottuna :D Aika jännä!

    VastaaPoista
  2. Ompas jännä väri o: Duochromemainen? Ainakaan ei todellakaan mikään tylsä lakka (:

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...