maanantai 13. helmikuuta 2012

Hellää hoivaa handyille

Hei! Ajattelin sitten kertoa teille, millaisen hemmottelun tein itselleni tänä aamuna. Ja maanantai päivä käynnistyikin mukavasti tällä tapaa :) Tein siis käsi - ja kasvohoidon. Tai ensin rupesin aamupesun yhteydessä naamaa kuorimaan ja sain ajatuksen hoitaa kädet myös siinä samalla, samoilla aineilla. Niin niin, niillä naama aineilla hemmottelin myös pikku kätöseni. Näin homma eteni:

- Aloitin käsienpesulla kynsiharjaa ja saiputta käyttäen ja pesin kasvot vedellä.

- Sitten laitoin kasvojen kuorinta-aineen naamaan,  ja pyörivin liikkein kävin kasvot sillä huolellisesti läpi ja sitten hankasin kädet sillä myös. Tykkään että kuorinta-aineessa on paljon niitä kuorivia aineita. Huuhtelin kädet ja kasvot runsaalla vedellä.

- Naamio pitää talvella olla ehdottomasti kosteuttava! Laitoin sen ensin naamaan vaikuttamaan ja sitten hieroin sitä käsiini kanssa. Laitoin lavuaariin tulpan ja laskin lämpöistä vettä siihen vähän, jonne pujautin sitten käteni likoamaan. Niissä oli siis vielä se naamio, mutta sinnehän sekin sitten huuhtoutui, pikainen käsikylpy. Pesin kädet vielä juoksevan veden alla ja siirryin pesemään kasvoista naamion pois. Kuivauduin.



- Käytin tällä kertaa myös kasvovettä, jota käytän normaalisti erittäin harvoin. Käytän sitä niin, että kostutan kasvovedellä vanulapun ja hellästi pyyhin sillä kasvot ja kaulan alueen.

-  Lopuksi vielä kosteutus eli rasvaus ja valmis! Ilme piristyi kerralla ja kädet pehmeni :)


Käytin (nykyään paljon suosin, ihan itsekin ihmettelin miten paljon minulta sitä löytyy) oriflamea:

- swedish spa smooting face scrup kuorintaan (kasvot ja kädet)
- pure nature moisturising gel mask naamiointiin :) (kasvot ja kädet)
- aloe vera soothing toner, se kasvovesi
- swedish spa rebalancing face serum kasvoille
- essentials extra-comfort cream päivävoide kasvoille
- oxygen boost eye cream silmänympärysvoide
- nature hand& nail cream white tea and apricot käsille
- kynsinauhaöljykin mulla oli oriflamelta, mutta loppui. Laitoin siis ihanan tuoksuista cesarsshopin vaniljaa. Aaaaah se tuoksu, sitä vois melkein syyä ;)

 Näin minun aamuni alkoi mukavasti! Kuis teidän maanantai alkoi? Tänään ajattelin tehdä huomiseksi jotkut ystävänpäiväkynnet.  Palataan :) -Piukup

3 kommenttia:

  1. Kyllä tuo minunkin kosmetiikka on Oriflame painotteista =)

    VastaaPoista
  2. Oih, voisi kyllä jonkun kädihoidon ym tehdä itsellekkin.. :)

    VastaaPoista
  3. Niimpä, itsekin pitäisi tehdä vähän useammin :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...