torstai 2. helmikuuta 2012

Ostoksia osa 2 ja askartelua

Heipsan! Nyt esittelen lisää shoppailuja kynsiin ja käsiin liittyen. Oriflamen tilaus on vielä tulematta, mutta ainakin kynsien viemää blogissa oli jo esitelty samojakin lakkoja mitä minulle on tulossa, jos haluat käydä katselemassa siellä niin sinne pääset tosta http://glitternails-tanja.blogspot.com/. Mutta sitä ennen katso ihmeessä tämä loppuun, että näet meitsin askarteleman härpäkkeen :D

Mimaxilta tilasin ale tuotteita, leimauslaatat ei ollut alennuksessa, mutta halvempia kuin konadit, muistaakseni 3,50e/kpl. En vielä ole koittanut, onnistuuko leimailu näillä hyvin, mut toivotaan :)
Sokoksen verkkokaupan ostot, ne -20% :) ja näistä mainittakoon dr. hauschkan käsirasva, oli hyvä laatuisen tuntuista, mutta vähän jänskän hajuista.. en tiedä vielä tykkäänkö. Ja sit ensimmäiset Goshini :) Ja ensimmäinen lakankuivattajani, tuo trindin. Odotan innolla että pääsen kokeilemaan!

Joo, sitten siihen askarteluun. En ole varmaan ensimmäinen joka jotain tämän tapaista on askarrellut, ainakin kynsilakkakiekkoja ole joissain blogeissa nähnyt askarreltavan itse. Siitäköpä lienen tämän telineen sitten keksinyt. Mikäs tämä nyt sitten nimeltää onkaan?!

Tarvitset: -pakasterasian, -tippejä, -topsipuikkoja, -liimaa ja -sakset. Sen kummempia ohjeita en tähän anna, on sen verran simppeli :) Saa kuitenkin kysyä, jos tulee jotain mieleen.
Ja näin se homma käyttää! Todella helppoa:)

Technicin sweet violet on ihana pastellivärinen lakka, ehkä vähän läpikuultava tai vaatii useamman kerroksen peittääkseen, ihan kuin seassa olisi hitusen shimmeriä. Tippeissä yksi kerros lakkaa ja toisaalta kun tipit valkoisia, niin vaikea sanoa miten peittää kynnellä sitten.. Ja goshit sekä peachy että gold vaikutti kivoilta uusilta tuttavuuksilta :)
Lähikuvaa! Tässä näkyy hyvin hätäisen lakkaamisen jäljet ja topsipuikkojen töröttävät "karvat" :D. Kannattaa liimata topsit mahd ylös tippiä, niin välttyy ehkä nuilta "karvoilta".

Että semmosta tällä kertaa. Mitäs piditte askartelemastani telineestä? Ja oletko nähnyt jossain samanlaisia tai hienompia? Jos olet, tahtoo nähdä kans :) -Piukup

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...