maanantai 16. huhtikuuta 2012

100 lasissa ja kirppis ostot

Haudihou! Ihan ekaks pitää hehkuttaa että tänään on ilmaantunut sadas lukija! Upeeta, mahtavaa!!! :) Kiitos vaan kaikille lukijoille ja mukava jos viihdytte. Hitsit, kun tulin hyvälle tuulelle! Arvontaa en tähän hätään keksinyt järjestää, kun mulla vasta oli semmonen pienen pieni arvonta. Mutta eiköhän tässä kesän päälle jotain keksitä. Ainakin lakkauskilpailua olen miettinyt, että vois olla kiva järjestää. Tai jotain muuta sitten, katsotaan mitä kekkasen ;)

Sitten, asiasta toiseen. Tänään tuli My dream nails -blogin lakkakirppikseltä ostamani lakat. Kuvat kertonee, mitä ostin ja pitihän niitä vähän testaillakkin...


Nail art lakkoja viisi kipaletta ja wet and grazy kynsilakkoja, sekä hopea glitter geeli.


Tyttö valitsi heti kokeiluun violetin :)


Toinen tytär tapansa mukaan halusi kynsille jokaiseen eri väristä lakkaa. No, pilkut on tehty nuilla uusilla nail art lakoilla, mutta muuten siellä on vaikka mitä! Aika kivat tuli :)


Itelle kokeilin ensin tuota käsissä olevaa vaaleaa helmiäistä, mikä lie. Ihan jännä lakka, pitää koittaa jonkun lakan päälle joskus. Yksistään aika pliisu. Kehvelin geelit rappeutuu kynsien kärjistä jo pois :/


Sitten rupesin nuilla nail art lakoilla sotkemaan, tässä vaiheessa oli vielä ihan kivat ja tähän ois pitäny lopettaa, mutta ei... Ei muuta kuin lisää raitoja kehiin! Tuli muuten niin kauhiat, että poistin samontein. Tuossapa alla kuva teillekkin ihailtavaksi ;) No, nyt on saanu kynnet illan nauttia omissa oloissaan ilman mitään lakkoja. Katotaan, mitä huomenna räpellän :) See y!


1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...