torstai 5. huhtikuuta 2012

Sormet varpaat

Iltaa! Vielä piti tulla jotain sentään laittamaan, tässä ohessa teen pääsiäislakkausta kynsiin... jotka luvassa siis huomenna! Toivottavasti onnistuu. Tuntuu että en tänään oo ehtiny mitään kynsijuttuja harrastella, mutta olenhan minä jotain sentäs. Ainakin viilasin kynnet lyhkäsiksi ja lakkasin varpaan kynnet ja ne esittelenkin teille nytten, tässä näin...



Nämä lakkasin tuolla mun uudella china glazen kinetic candy lakalla ja oli ihan pakko laittaa nuo uudet siirtokuvat! Tai päästä ensinnäkin kokeilemaan sitä niiden laittoa, joka yllätti helppoudellaan! Ja kivathan näistä tuli :) Tuo vaalensininen on melkein se etsimäni täydellinen, mutta aina voi etsiä parempaa ja parempaa ;) Onhan china glazella se aquadelic, jonka voisin kans kyllä haluta!
Tähän loppuun laitan vielä kuvan mun lyhkäsistä kynsistä.. Tuntuu ja näyttää itestä oudoilta :/


Kuvassa muissa paitsi nimettömässä on jo tuota aluslakkaa kaksi kerrosta, mutta sössin tuon ja se meni uusiksi. Älysin jopa kuvan ottaa tässä vaiheessa onneksi, niin näkee tuon aluslakan, miten se sävyttää. Kynnet on ollu nyt kovilla ja geelit lähes kaikista lähteneet, vähän rippeitä sielä täällä jäljellä... Kohta ollaan omilla! Ajattelin kattoo, miten ne omat kynnet kestää. Pitää koittaa hoitaa noita  kovasti ;) Jep, nyt lähden jatkamaan lakkailuja. Öitä! Ja aamulukijoille huomentaaaa!!! :)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...