perjantai 13. huhtikuuta 2012

Ensimmäinen geeli ranskis

Moikkelis moi! Mun oli eilen vihdoinki laitettava itelle geelit, kun ilman niitä meinas lähtee kynnet kävelemään :) Päädyin sitten kokeilu mielessä ihan perus ranskalaiseen manikyyriin geeleillä. Ja yllättäin onnistuin ihan hyvin! Hyvä minä :) Tuossa äsken sitten laitoin vähän viikonlopun kunniaks hillittömät hillityt koristelut :) Eiks ookki enempi hillityt kuin hillittömät?





Aina kun mä lyön nää kuvat tähän, tai se iskee jo ekan kuvan kohdalla, nimittäin älytön tarve selittää!!! Onko muillakin samoja oireita? -----> Tuu hoitoon mun kanssa ;D Hi hii!
No selitän kuitenkin vähän. Sori. Ja yleensä ite huomaa vain ne virheet.. kuten nytkin. Ensimmäisessä kuvassa peukalon kynsi näyttää ihan vänkyrältä. Toisessa kuvassa (näkyy se jo ekassakin) pikkurilliin tuhraantu valkosta geeliä jotenkin sinne minne ei ois pitänyt. Näyttää vähän kuin ois ilmaantunut.. voisko se olla? En tiiä, mut se nyt on siellä geelin alla. Tuo kädessä näkyvä puteli (kahessa ekassa kuvassa) on käyttämäni päällysgeeli. Sitten päästään koristeluihin. Aivan törtsin ihana tuo nail art -lakka! Tilasin sen www.ihanatkynnet.fi. Sitten laitoin vielä nimettömiin ja peukkuihin tommoset water decalssit, eli siirtokuvat. Toimii samoin kuin ne lasten tatskat :)
Tuossa peukalossa meinas päällyslakan mukaan lähtä tuo kuva. Mutta opin yhen pikku niksin tuossa hommassa, että jos tuo kuva jämähtää kynteen kiinni ennen kuin olet saanut sen haluamaasi kohtaan, niin kastele kynsi (itse tökkäsin sinne vesi astiaan) niin saat kuvan liikkumaan uudestaan.
Vielä sen verran pitää sanoa, että kaks ekaa kuvaa otettu päivän valossa ja viimeset kaks äskettäin keinovalossa ja eron kyllä huomaa! Eron huomaa myös kynsinauhoissa muuten, päivällä rasvatut kädet ja äsken en muistanut rasvata, niin kynsinauhat ihan kauhiat. Sekin piti taas mainita :P
Johan tuli pitkä tarina mulla. Kiva jos joku jaksoi lukea :)

Viikonloppuja!

3 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...