perjantai 27. huhtikuuta 2012

Salmiakki-suklaa

Hellou! Liekkö mieli tehnyt salmiakki suklaata näitä kynsiä tehdessä, en tiiä, mut se näistä ekana tuli mieleen :) Lakritsi-suklaa jäätelökin on ihan pirun hyvää muutes! Ei tee ollenkaa herkkuja mieli ;)
Löyty muuten ihme lakka mun lakkojen seasta, vau! Nimittäin evelinen party colors 470, semmonen pieni musta 5ml pullo, muistaakseni parin euron lakka. Hämmästyin, kun huomasin siinä lakassa olevan piirun verran holoa mukana. En ostaessa ollut edes huomannu. Enkä aikasemmin ole tätä kokeillutkaan. Nyt sattumalta mustan (tuo minerssi ei oo kyl ihan musta, mut kumminki) ranskiksen päälle katselin lakkojani, että mitä laittas ja tämä sattui silmään. Lisäksi pistin nimettömiin ja peukkuihin mikrohelmiä, kun en muutakaan keksinyt ja jotain piti saada viel kynsille tunkea :) Tämmöset niistä sitten tuli;





Harmi kun en päivänvalossa näitä (taaskaan) kuvannut, mutta kyllä se pikkusen holottaa tuo lakka. Eikös?! Paremman puutteessa tää saa välttää mulle :)

Hiljanen kansa, say something!!! :D Ja vanhojakin saa ihan rohkeesti kommentoida! Lyökää edes rasteja ruutuun, kiitos paljon!

Ja hauskaa viikonloppua!

7 kommenttia:

  1. Tuossa kyllä kieltämättä on enemmän holoa kuin jossakin lakoissa joita mainostetaan holoina. :D

    VastaaPoista
  2. Oi kun kivat kynnet! Ja kyllä Evelinessä on selkeästi holoa mukana, varsinaiset hologrammilakatkin ko. merkiltä ovat oikein hyviä. :)

    VastaaPoista
  3. Mulla tulee näistä mieleen ne hopeatoffeet!:P On syötävän hyvän näköiset kyllä!

    VastaaPoista
  4. Tulin tutustuun.. Toimiva väriyhdistelmä. Tykkään! :)

    VastaaPoista
  5. tämä tyttö taitaa lähteä eveline-ostoksille ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...