tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kynsitarrat aargh!

Epäonnistumiset lakkailuissa jatkuu! Ja syyhän ei tietenkään ole minussa :D Vaan tällä kertaa kynsitarran pirulaiset sotkivat koko homman. Niin ja seche vite pikakuivattava päällyslakka oli myös osasyyllinen. Lakkasin ensin konadin aluslakalla kerroksen (kynnet, missä geeli kärjistä rapissut lakkasin x2 tasaisemman tuloksen takaamiseksi :)) Mutta tuo aluslakka on kans yks hyvä! Siis se on ihan jees, kun sillä lakkaat yhen kerroksen, mutta toinen kerros ei meinaa kuivua ikinä! Koostumukseltaan aika paksua minun mielestä, vaikea saada levitettyä ohutta kerrosta. Noo, sitten jatkoin minersin lakalla (ihana nimi muuten tällä; dancing in the moonlight:)). Ja kerros tätäkin riitti. Nätti, mutta aika jännä lakka.. en oikein osaa kuvailla, paksua mut ei kuitenkaan paksua.. metallinen? koostumus. No, tämäkin kuivui toooosi hitaasti... Ja ehkä tunnin päästä ajattelin, että voishan tähän jotain koristelujakin laittaa ja valitsin tommottii ihania sydän tarroja. Tai ne oli ihania, siinä arkissa :D Ne sydämet oli kiinni tai ne tarrat oli tavallaan niin ku kirkasta teippiä, jossa sydämet oli kiinni. Näytti tosi tyhmiltä kynsillä :( Ja sitten ne laitettaessa kaiken kukkuraksi sotki ja ruttasi lakat lähes joka sormesta. Yritin hätäpäissään laittaa pikakuivattajaa päälle, mutta lakka lähti sen mukana! Tarrojen päälle siis tuli tuota lakkaa ja eihän se näyttänyt hyvältä, poistin lakat heti välittömästi.  Mutta oikeaan en ollut laittanut vielä pikakuivattajaa ja ajattelin ottaa muutaman kuvan kuitenkin ja tänne päätyi lopulta kuva yhdestä sormesta, sepostusta on senkin edestä :)




Että semmonen kynsipäivä minulla! Toivottavasti teillä on sujunut paremmin :)

Poistin muuten sen sananvahvistuksen kommentoinnista, että teillä hyvät lukijat olisi helpompi ja mukavampi kommentoida! Minä tykkään! Kunhan asiallisesti laitatte kommentteja, niin kuin tähänki asti, niin nou hätä :)

2 kommenttia:

  1. No onneksi tänään on ollut huono lakkauspäivä muillakin kun vain mulla! :D Kahdet eri lakat käytin kynsillä ja poistin ne kun en ollut tyytyväinen. Sen jälkeen piti ottaakkin sitten varma onnistuminen, eli China Glazen Wagon Trail. Johan onnistu ja tuli kauniit kynnet! Joskus ne vaan ei onnistu sitten millään!

    VastaaPoista
  2. No ei oo sullakaan mennyt ihan putkeen! :D Semmostahan se aina välillä on. Rupesin miettii, minkälainen lakka on CG Wagon Trail... ?!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...