keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

"Magic boxes" ja loput ostokset

Heips! Tänään vihdoin tuli tuo odotettu puketti ihanat kynnet -verkkokaupasta. Kiva, kiva, kiva :) Sitten heräteostoksena paikallisesta putiikista kaksi nättiä rasiaa  (eli ne on nuo keksimäni "magic boksit" :)), joihin ajattelin nuita koristelujutskuja laittaa. Laitanpa kuvat heti kehiin ja sepostukset perään. Ja sitten lähden testailemaan nuita uusia juttuja, että tällä erää ei muuta.. Lähipäivinä tulee kyllä kynsiäkin, malttakaa malttakaa. Hei, huomasitteko muuten uuden taustan? Pääsiäisestä hullaantuneena piti saada jotain muna-aiheista :D Ja sit löysin sieltä myös tuon sydän jutskan (i love comments). Välkättääkö häiritsevästi?! Tässä oli älytön selitys ja papatus taas siitä bannerista, mutta poistin.. kukaan jaksa lukea ;) Joten kuviin..




Joo, eli kaksi tällasta sievää, pientä rasiaa pikku romppeen säilyttämiseen (á 3,90e). Ja nää voi kätevästi päällekkäin säilyttää. Ainut huonopuoli, että tarra-arkit ei mahtunut, joten pitää vähän tuunata ja yksi väliseinä jotenkin irrottaa... mmh. Sitten ihanat kynnet.fi ostoihin..


Tässä kaikki samassa kuvassa, sitten vielä lähitarkastelua :)


Nää oli ehkä ne odotetuimmat, varsinkin seche vite pikakuivattava päällyslakka :)


Onkohan tuo lakka se etsimäni täydellinen vaaleansininen?! Aika lällyt värit ;)








Nail art lakkoja, joista tuo pinkki olisi riittänyt ihan hyvin. Tavallaan kun mulla on jo nuita hopeisia ja kultainenkin hilelakka, niin en tiiä mihin tarpeeseen nuo tilasin.. Noo, teenkin hulluna sit koristeluja ;) Ja sit kaupanpäällisiksi kaksi tarra-arkkia. Ihania nuo sydämet <3

Mitäs te ootte näistä mieltä?

4 kommenttia:

  1. Aivan älyttömän ihana tää sun uusi tausta. Tykkään tykkään! Ja ei vilku häiritsevästi tuo kommentti juttu, tai ei mua ainakaan häiritse.
    Ihania ostoksia, söden värisiä noi CG:n lakat ja voih! noi rasia on ylivedot, tahtoo kans!

    VastaaPoista
  2. Vautsi noita nail art -lakkoja! Tosi ihania (: Nami.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Tuossa hopeisessa on mahtavat nuo hippuset :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...