tiistai 3. huhtikuuta 2012

Nettiostoksia..

Moi! Loppuviikosta tuli vähän nettishoppailtua ja tilasin sitten kolmesta eri paikasta, vaikka tarkoitus oli toinen.. No, kun kaikkia juttuja ei löytynyt samasta kaupasta seli seli ;) Mutta pysyin kyllä ihan kohtuudessa nuiden ostosten kanssa. Odottelin tuossa sitä kolmatta tilausta, että oisin samaan postaukseen saanu kaikki, mut ei se tullu tän päivän postissakaan höh. Kun se puketti on just se odotetuin tietenkin.. Mutta tässä nyt nää  mitkä on jo kotiutunut;




CesarsShop:lta tilasin leimauslakkoja, aluslakan, kynsilakanpoistoaineen ja ihanan M85 laatan, jota olen himoinnut tuon pallokuvion ansiosta siitä asti kun näin sen jossain (en muista missä) kynsiblogissa kynsillä. Tosi kiva laatta kaikkineen! Tuolla oli muuten nuo konad -tuotteet -20%, mutta just tarkistin niin ei oo enää :P Mut nyt siellä on ilmaset toimituskulut ym ym.. käykää kattoo!

Mimax:lta tilasin nuita siirtokuvia sitten useamman arkin :) Onkohan miten vaikeita laitettavia? Vinkkejä saa laittaa tulemaan! Ja sitten vielä pääsiäisaiheisen laatan tietenkiii! :D


Innolla odottelen, että pääsen näitä kaikkia testailemaan! Nyt kuitenkin lähden hakemaan päivän d-vitamiini annoksen tuolta ulkoa auringosta, että ei muuta kuin..

Aurinkoista päivän jatkoa kaikille!

8 kommenttia:

  1. ihanat noi angrybirds tarrat :D

    VastaaPoista
  2. Rakastuin heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen water decaleseihin, tosi helppoja ovat käyttää, helpompia kuin kynsitarrat konsanaan. :)

    VastaaPoista
  3. Ehdottomasti on decalit parempia ja ihanempia kuin tarrat! Pysyvät paremmin, helppo poistaa ja laittaa:) Varot vain ettei mene ruttuun!

    VastaaPoista
  4. Nuo water decalssit on kyllä kivoja! Itellä helpoin tapa on ollu poimia ne pinseteillä sieltä vedestä, mutta saa ne vaikka ihan sormillakin jos ei muuta löydy! Ja itellä kanssa ongelmana se, että harvoin jaksan odotella lakan täydellistä kuivumista, mitä noihin vaaditaan jos haluaa vielä kynnellä siirrellä..

    VastaaPoista
  5. no voi harmi kun en ollu huomannut tota konad tuotteeet -20%, nimittäin ois ollu tilattavaa...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...