torstai 26. huhtikuuta 2012

Lilat unelmat

Heissan! Toissa iltana rupesin teippihommille. Tarkoitus oli tehdä teippiä apuna käyttäen vinot salamat kynsien kärkiin tai jotkut semmoset siksakit. Se ei onnistunut, kun sössin teippien kanssa. Argh, ku ärsytti. Kerranki olin onnistunut kuivattamaan pohjalakkausen hyvin, niin sitten joku muu menee pieleen. No, tämmöstähän tämä on. Harjottelua. Mulla. Tämä. Homma. :)
Ei se mitään, muunsin nämä sitten vähä toisenlaisiksi. Tässä lakat mitä käytin; Ja kynnet;




Peukalonkynsi oli ainut mihin jätin alle tuon teipillä tehdyn kären. Muista poistin poistoaineella ne pois ja töpöttelin sienellä pari/kolme kerrosta violettia päälle. En edelleenkään osaa hyvin häivyttää liukuvärjäystä vaan raja jää aika selväksi. Siksi töpettelin vielä kerroksen valkoista lakkaa päälle, joka ei oikein auttanut asiaan sen kummemmin, vähän utuisemmiksi ehkä tulivat. Päälle vielä säihkettä kerros ja siinäpä ne. Huomasin muuten että lakkoja on kertynyt reilussa neljässä kuukaudessa hyvää vauhtia ja niitä on jo yli 50 kipaletta, siihen vielä nail artit päälle + muutama konadin erikoislakka. Kunhan saan aikaseksi, niin laitan lakoista joko postauksen tai ihan oman sivun. Olisko jälkimmäinen vaihtoehto kivempi?

Anteeksi, loppuhöpötys poikkeaa kynsistä! ( kirppis asiaa )

Mietin myös sivua, johon tulisi myytäviä juttuja, lähinnä vaatetta ja tyttöjen vauvavaatteita olisi paljon myynnissä.  Tai sitten vien ne suosiolla kirpputorille, mut siinäkin on oma hommansa.. Eli jos joku tarvii tyttöjen vauvavaatteita koot 62-86, isot pussilliset varmaan joka kokoa löytyy ja möisin mielellään pusseittain :) Myös ainakin fleecehaalareita, välikausihaalari ja äippäpakkauksen toppahaalarit beige ja harmaa löytyy. Myös rintareppu ja pinkki pinnasängyn reunasuoja olisi kaupan. Kaveri käy varmaan viikonloppuna penkomassa, mitä ottaa, sitten joutaa kaikki pois nurkista. Kysy rohkeasti, niin kerron tarkemmin! Tai laita sähköpostia piukup@hotmail.com
Kiitos ja anteeksi, meni vähän ohi aiheen :)

Mitäs kynsistä tykkäsit? Ja jos luit loppuhöpötyksen, niin olisiko hyvä jos lisäisin myytävänä -sivun?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...